Varför är det viktigt att synas på internet?

Varför är det viktigt att synas på internet?

”Syns du inte så finns det du inte”. Det är ett påstående som aldrig har varit mer sant.

Funderar du på varför det är så viktigt att synas online och varför man behöver en uppdaterad och användarvänlig hemsida? Har du redan en webbsida idag, men i all hast glömt bort det viktigaste – målet med din sida?

I dagens digitala värld måste du finnas på nätet. Att ha en enkel och uppdaterad hemsida kan leda till oändliga möjligheter. Det kan även vara skadligt för ditt företag eller varumärke om din webbplats inte är uppdaterad, t.ex. med gammal och felaktig information.

Vi tror att alla företag vill ha en högre lönsamhet, fler nöjda kunder, större marknadsandel, modern marknadsföring och mycket mer. En bra webbplats kan hjälpa till med alla dessa punkter. Syftet med denna bloggpost är att hjälpa dig att förstå hur webben fungerar. Så du kan öka lönsamheten på internet.

Internet är en global marknadsplats, det har förändrat sättet vi gör affärer på idag, hur vi delar information och hur vi kommunicerar och underhåller varandra.

Men varför behöver man en användarvänlig och uppdaterad webbplats?
 • För att bli hittad! Miljoner människor börjar med en sökning på internet innan de ska göra ett köp. I Sverige är det ca 90 % av befolkningen som Googlar en produkt innan de gör ett köp.
 • Att vara tillgänglig dygnet runt året runt. Genom att synas på internet så begränsar du inte dig till kontorstider och potentiella kunder kan besöka dig och se ditt erbjudande när det passar dem, oavsett om det är klockan tre på dagen eller natten.
 • Kundservice! Alla uppskattar en bra service, på internet kan man ge svar på vanliga frågor och ge relevant information. Vilket ökar servicen och ger större avlastning på företaget.
 • Ge information och öka trovärdigheten. Kunder föredrar att göra kunder med företag som de vet något om. Ge information om företaget, anställda, produkter, tjänster och vad ni är experter på.
 • Spara pengar. En webbplats är en kostnadseffektiv form av marknadsföring där du kan ge obegränsat med information till nya och potentiella kunder.
 • Sälj! Du kan enkelt koppla in en bra och billig betallösning på din webbplats och börja sälja dina produkter på internet.
 • Bli mer konkurrenskraftig. Många av dina konkurrenter har redan en webbplats, har du verkligen råd att ge dem det försprånget? Se till att du finns på nätet så potentiella kunder kan jämföra dina produkter och tjänster mot konkurrenters.
 • Ökad marknadsdel. Genom att synas på nätet har du möjlighet att ta en större markands andel. Webbplatser är nationella och internationella. En proffsig webbplats ger ditt företag ökad trovärdighet och synlighet.

För er som inte har en närvaro online än, det är dags att börja nu. Dina konkurrenter har redan ett försprång, ge dem inte ett till. En enkel och uppdaterad webbplats är inte längre ett val, utan en nödvändighet. Börja smått om du måste, men förstå vikten i att börja.

Vi hjälper dig mer än gärna att börja, både i liten och stor skala. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig.   

 

 

källa

2 Comments

 • Adam Brown
  Posted 05/01/2017 10:07 1Likes

  Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat

  • Adam Brown
   Posted 05/01/2017 10:08 0Likes

   At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus, qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.

Leave a reply