Teamet

Henrik Ekberg

Design Director

Jonathan Sjöholm

Creative Director

Digifood.se

Digifood.se teamet startade i Barcelona 2017. Verksamheten bestod då i huvudsak av ett projekt, ett projekt som idag finns på både webb och app. Efter det har inriktningen ändrats och idag fokuserar vi mest på att skapa hemsidor och datoriserade system. 

Sätet är sedan 2018 i Eskilstuna med flera kunder runt om i Sverige. Digifood.se mål att erbjuda en helhetslösning inom en rad marknad fast med en personlig vänlighet och omtanke. Digifood.se hjälper dig med ditt digitala projekt, oavsett storlek.

Vårt mål är att du inte ska behöva någon annan när det kommer till webbutveckling, därför är vi väldigt måna om att du ska stanna kvar som kund. Vi har inga stora kontor på dyra orter eller personalfester för hundratusentals kronor. Vilket gör att vi kan hålla låga priser, idag och i all framtid. Tillsammans skapar vi alltid unik design och hög användarvänlighet till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. Du har full kontroll över din egna hemsida och kan därmed uppdatera den själv i framtiden. 

Tillsammans når vi fantastiskt resultat. 

Digifood.se teamet, skapar professionella hemsidor till Sveriges lägsta pris.
Vi sköter allt för din web så du kan fokusera på det du är bäst på.

Se gärna några av våra tidigare arbeten i vår portfolio eller via länken här.

Om ni vill komma i kontakta med oss på Digifood.se kan du göra det via kontaktformulären under kontakta i menyn eller klicka här.

Digifood.se – Sveriges billigaste web partner.

Phone: 070 33 82 015

Email: jonathan@digifood.se

Skype: digifod.se

Vi bygger din dröm hemsida.

Vi har inga stora kontor på dyra orter eller personalfester för hundratusentals kronor. Vilket gör att vi kan hålla låga priser, idag och i all framtid. Tillsammans skapar vi alltid unik design och hög användarvänlighet till ett väldigt konkurrenskraftigt pris.