Baspaket

BASPAKET 9990 kr exl moms
Baspaket

Baspaket inkluderar en hemsida med startsida med bildgalleri, 4 st undersidor. (Du kan själv utöka med fler sidor i WordPress) och ett kontaktformulär.

Du skickar alla bildar och texter till oss, sen bygger vi hemsidan åt dig. Vårt mål är att hemsidan ska vara klar två veckor efter att vi får allt material skickat till oss. Hemsidan byggs i världens största CMS-system WordPress.

Hemsidor

Vi bygger hemsidor i de flesta CMS-system men till störst del i WordPress. Det populäraste CMS-systemet i världen .

I WordPress arbetar man som många andra ordbehandlare, t.ex. Microsoft Word. Du kan själv utöka dina hemsidor med sidor och funktioner. Det är bara din fantasi som sätter gränser för dina hemsidor. Vi kan såklart även skapa hemsidor i vanlig HTML om det önskas.

Fri support i ett år.

Du sköter din hemsida själv med ett års fri support från oss. Om du behöver hjälp att ändra texter eller bilder på din hemsida.

Oändligt många sidor.

Du kan själv lägga till oändlig många undersidor och extrafunktioner på din hemsida. Vill du själv inte göra det så kan vi hjälpa till att göra det mot timdebitering eller offert.

Alla hemsidor behöver ett domännamn.

Vi hjälper dig att registrera domän namn om du inte har något, då det är viktigt att du själv äger din hemsida.
Att registrera en domän kostar några hundralappar, beroende på om det är .se, .com, .nu eller någon annan. Det är en kostnad som tas ut av Stiftelsen för Internetstruktur.
Alla hemsidor behöver ett webbhotell.

Vi kan även hjälpa till med att skaffa webbhotell som är säkra och med maximal uppkopplingshastighet. Kostnaden för ett webbhotell varierar, men brukar vara mellan 29-99 kr i månaden, beroende hur stor hemsidan är.

Vi kan hjälpa till med installationen mot en fast kostnad.

 

Se också vårt startpaket för att få en web shop eller leveranssystem! 

 

Vill du ha en skräddarsydd lösning och avancerad lösning, se skräddarsytt.